dinsdag, september 27 2022

Teamie

Doevendans op zaterdag

Zaterdag 15 oktober 2022 – Groot muziek evenement Locatie: Wie Egi Kirki, Krommehoekstraat 136, Amsterdam Zuidoost  

0 55

Op vrijdag 16 september van 13:00 tot 15:00 uur en dinsdag 20 september van 09:00 tot 11:00 uur verzorgd de antropoloog Francio Guadeloupe docent aan de Universiteit van Amsterdam in samenwerking met mArt wederom de cursus “Anthropologies of the Black Atlantic” Antropologie met een speciale focus op zwarte denkers. Daarin wordt de situatie in de …

0 93

De Mikel Haman Award werd door de wethouder diversiteit Touria Meliani uitgereikt tijdens Kwaku’s Roze Zondag op 24 juli 2022, in het Nelson Mandelapark in Amsterdam-Zuidoost. Klik hier en lees meer over het hoe en waarom.

42
2022 - het jaar van vernieuwing

Uitzendingen mArt Radio nu ook LIVE te ZIEN via de website

Bekijk onze radio uitzendingen nu ook live via Youtube
Bekijk onze Live stream of als uitzending gemist via Youtube.
Bekijk onze Live stream of als uitzending gemist via Youtube.

Als u ooit een radio-uitzending vanuit een ander land live heeft willen zien, zult u blij zijn te weten dat dit nu ook bij Mart Radio mogelijk is. Er zijn veel sites op internet waarmee u een radio-uitzending live kunt volgen, terwijl deze wordt uitgezonden.

Realtime uitzendingen

Radio-uitzendingen zijn live te zien op een van de vele beschikbare websites. U kunt kiezen uit een breed scala aan programma’s en in realtime naar de audiofeed luisteren. Het is een geweldige manier om op de hoogte te blijven van de actualiteit en nieuws van over de hele wereld te horen.

Het is niet nodig om op dezelfde locatie te zijn als de zender om een ​​live-uitzending te bekijken. Je kunt de uitzending vanuit je luie stoel bekijken, of zelfs op je mobiele telefoon. Dit betekent dat u op de hoogte kunt blijven van het nieuws terwijl u niet thuis of op kantoor bent.

Er zijn veel verschillende soorten radio-uitzendingen beschikbaar op internet. U vindt er een verscheidenheid aan shows, zoals sport, nieuws, muziek en comedy. Deze zijn allemaal realtime te volgen. Het beste van deze uitzendingen is dat ze gratis te bekijken zijn.

Live radio-uitzendingen (her)beluisteren

Naast het bekijken van live radio-uitzendingen, kun je ze ook beluisteren nadat ze zijn opgenomen. Als je een oud favoriet programma wilt inhalen of als je meer wilt weten over een bepaald onderwerp, dan kan dat. Er zijn honderdduizenden programma’s beschikbaar, dus er zit vast wel iets tussen dat je leuk vindt.

U kunt ook programma’s downloaden om ze later te bekijken. Deze vind je op internet door te zoeken op “download radio”. Dit geeft u toegang tot alle programma’s die u wilt horen.

U kunt overal ter wereld online naar de radio luisteren. Of u nu thuis, op het werk of in het buitenland bent, u kunt altijd op de hoogte blijven van het nieuws. Aan het beluisteren van deze uitzendingen zijn geen extra kosten verbonden. U kunt een programma gratis bekijken of downloaden naar uw computer.

Bekijk onze Live stream of als uitzending gemist via Youtube.
Bekijk onze Live stream of als uitzending gemist via Youtube.

 

Help mee en steun Mart Radio door donateur te worden
Help mee en steun Mart Radio door de QR-code te scannen en donateur te worden.

WAAROM KIEST U VOOR MART?

Ons doel is bindend te zijn in onze maatschappij.

mArt radio mArt maakt radio uit het hart. mArt staat voor Multikleurrijke Amsterdamse Radio en Televisie. De stichting Multi Culturele Communicatie waarvan mArt onderdeel is, is op 2 mei 1984 opgericht.

mArt is van oorsprong een Surinaams radiostation. Het is een doelstelling van mArt om op lokaal, regionaal en landelijk niveau de communicatie tussen de verschillende etnische bevolkingsgroepen in Nederland te bevorderen.

mArt is al jarenlang de discussiezender van multikleurrijk Amsterdam en omstreken met een gemiddelde groep luisteraars van 80.000 huishoudens per dag. De interactie tussen de luisteraars en de programmamakers en eventuele studiogasten is heel belangrijk.

Zo wil mArt meewerken aan het bevorderen van begrip en respect tussen de verschillende etnische minderheden. U als luisteraar bent van harte welkom mee te praten en te denken.

Dit kan letterlijk, door te bellen tijdens de uitzending, maar ook door bijvoorbeeld te reageren op de website. Zo is er ruimte om uw mening te geven en om naar de meningen van anderen te luisteren.

Dit maakt mArt een belangrijk podium, een ontmoetingsplek, een klankbord en een monitor. Als geen ander kent mArt de maatschappelijke en culturele behoeftes van haar doelgroep van alle leeftijden.

mArt is een vrijwilligers omroeporganisatie en heeft géén winstoogmerk. Onder de bezielende leiding van directeur Norman van Gom maken en presenteren vrijwilligers de programma’s. Andere vrijwilligers verrichten veel werk achter de schermen.

Live uitzending

Mocht er geen Live uitzending zijn dan wordt u een eerder uitgezonden uitzending via het internet aangeboden.

 

MENU

Vorige
VRIJDAG 2 SEPTEMBER A.S., 22:00 – 0:00 UUR, LIVE INTERVIEW MET PRESIDENT SANTOKHI

Mis dit niet …