Wat vindt u?


mArt het interactieve media en verbindingsplatform!

Met dank aan één van onze trouwe luisteraars, mevrouw Dorethy, hebben we uiteindelijk het gekleurde symbool van mArt gevonden.

Dienend, doorzettend en verbindend

Tijdens eenzame, romantische, regenachtige, zonnige, droevige maar ook gelukkige dagen functioneert mArt net zoals als de baleinen van een paraplu. We houden elkaar vast om te beschermen. Daarnaast bespreken, openbaren en verbinden we verschillende mensen, thema’s of maatschappelijke ontwikkelingen met elkaar. Ongeacht uw geloofsovertuiging, opleiding, geaardheid, huidskleur of ras? mArt is een status Apart!…. Interactieve communicatie uit ‘t hart!

U zult het ongetwijfeld een of meerdere keren over de radio horen luiden dat Mart een bindend karakter heeft en haar diensten als verbindingsplatform biedt aan een Multikleurrijke samenleving. Wij willen het Multikleurrijke ook in onze uitstraling tot uiting brengen. Speciaal voor dit doel hebben we ons logo hebben laten ontwerpen, waarbij we zeer benieuwd zijn welk ontwerp u het meest aanspreekt. U kunt uw mening uiten door op een van de onderstaande logo’s te klikken.

Loading