Ladies table talk


Ladies Table Talk

Op de oneven week zendt MART radio op de zondag het programma, “Ladies Table Talk” uit. Dit programma wordt verzorgd door:

Sandra Etnel

Sandra Etnel is werkzaam als HR-adviseur in een grote zorginstelling. Haar dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit het adviseren van het management wat betreft HR-vraagstukken op tactisch, operationeel en strategisch niveau.

Naast haar werk is zij actief als vrijwilliger in een kerkkoor, als buurtbemiddelaar en als programmamaker bij radio Mart. Het vrijwilligerswerk geeft haar de kans om nieuwe dingen te leren en haar netwerk te vergroten.

Vorig jaar in augustus is zij door haar vriendin Maureen Held gevraagd om samen met een collega van haar het programma ”Ladies Table Talk” bij Mart te verzorgen. Het concept van het programma sprak haar aan, namelijk het behandelen van uiteenlopende onderwerpen.

Maureen kent zij al heel wat jaartjes, samen organiseren zij jaarlijks in maart een vrouwendag waarin aandacht wordt besteed aan de positie van de vrouw.

Het mooie aan het werken bij radiostation Mart is samen met de collega programmamakers onderwerpen bepalen en voorbereiden, en daarnaast interessante gesprekpartners zoeken. Via Mart kun je mensen een platform bieden.

De kracht van “Ladies Table Talk” ligt in hun enthousiasme, de verschillende expertises en het teamgevoel. Sandra wordt er blij van als het haar weer is gelukt om een gast enthousiast te krijgen om aan het programma deel te nemen.

Energie krijgt ze van de positieve reacties die zij van de luisteraars krijgen, hun programma wordt gewaardeerd. In deze tijd van individualisering en afstand vindt zij verbinden en aandacht hebben voor elkaar belangrijk. Wie zij nog heel graag in “Ladies Table Talk” zou

willen uitnodigen is Humberto Tan. “Voorafgaand aan een interview met een gast vraag ik altijd welke vragen mogen we je niet stellen. Ik respecteer dat en houd daar rekening mee in de interviews”, aldus Sandra.

Maureen Held

Maureen Held is al enige jaren verbonden bij radio Mart. Radio maken is haar hobby en passie. Bij Mart heeft zij verschillende programma’s gemaakt in wisselende samenstellingen. Zoals een kinderprogramma en Kruderi.

Vanaf juni 2020 zijn zij gestart met “Ladies Table Talk”. Omdat zij ook gepassioneerd is wanneer het gaat om maatschappelijke vraagstukken en deels als klankbord wil fungeren voor de luisteraars, heeft zij een serieuze noot aan de uitzending toegevoegd.

Het gevoel dat luisteraars bij hun figuurlijk aan tafel mogen schuiven en vooral mogen mee praten over verschillende onderwerpen maakt het geheel tot een leuke uitdaging. “Het is super leuk wanneer mensen luisteren en zich herkennen in de thema’s of in de actualiteiten die leven binnen de doelgroep.

Dit alles wordt muzikaal opgeluisterd. Het is dus echt de moeite waard om naar Ladies Table Talk te luisteren!” zegt Maureen.

Zij nodigt u uit om lekker te luisteren naar radio MART 107.9 FM of net zo makkelijk via internet.

Alma Eyra

Alma Eyra is 54 jaar, weduwe en woonachtig in Amsterdam centrum.

Alma leerde Maureen Held kennen via een gezamenlijke vriendin. Zij kennen elkaar vanaf eind jaren ‘80 begin ‘90 was. R&B was toen erg populair.

Sandra heeft zij pas leren kennen via Maureen. De klik was er al vrij snel. Toen Maureen haar voor “Ladies Table Talk” vroeg, heeft ze meteen “ja” gezegd.

Op de vraag welke gasten zouden jullie aan tafel willen hebben, antwoordt ze: “Iedereen, zo lang zij een goed en leuk verhaal hebben wat een grote groep mensen aanspreekt”.

Daarnaast bieden wij de luisteraars de mogelijkheid aan om hun zegje te doen in de uitzending. En last but not least spelen wij ons “Bakana quiz” waar men custom made mondkapjes kan winnen. Dus… reden te meer om gezellig te luisteren en vooral mee te doen!

Let wel: het is niet alleen voor de Ladies hoor! Ons programma is voor iedereen; jong en oud!”

Eerdere uitzendingen gemist?

Bekijk hier onze eerdere uitzendingen op Youtube.