Centrale- en Vreedzaam Markt weer geopend


Bron: Dagblad Suriname.

De Centrale Markt en Vreedzaam Markt, die vanwege de Covid-19-situatie al ruim twee weken waren gesloten, zijn vanaf vandaag, donderdag, weer open voor publiek. 

Anil Dhanai, marktmeester van de Centrale Markt, zegt in gesprek met de Communicatie Dienst Suriname, dat er voorzieningen zijn getroffen om zo veilig mogelijk de markt te kunnen bezoeken.

De Covid-19-maatregelen worden in acht genomen vanaf de hoofdingang van de Centrale Markt ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus. Er zijn wasbakken met zeep geplaatst bij de ingangen van de Centrale Markt en binnenkomende klanten moeten via een speciale ingang lopen. Bij het verlaten van de markt zijn er ook speciale uitgangen.

Ter plekke zullen er bestuursopzichters zijn die de temperatuur van de bezoekers en de marktventers zullen meten. 

Ook bij de Vreedzaam Markt zijn de nodige voorzieningen getroffen om het bezoeken van de markt een veilig verloop te laten hebben. 

De afgelopen mochten de standhouders hun producten buiten de markt verkopen. Die situatie hebben zij echter als zeer onaangenaam ervaren, omdat zij extra vroeg moesten opstaan om een plek te bemachtigen. Ook waren zij genoodzaakt in de felle zon en regen te staan.

‘Deze twee weken zijn enorm zwaar geweest voor de standhouders. De klanten dienen hun inkopen te doen en zo gauw als mogelijk de markt te verlaten’, aldus de marktmeester.

PK

Het bericht verscheen eerst op Dagblad Suriname.

Lees het artikel vanaf de bron

Vorige Stadsbestuur Rotterdam overweegt lokaal excuus voor Rotterdamse slavernijverleden
Volgende Schaatsbond zet streep door marathonseizoen

Geen reactie(s)

Laat een bericht achter