De leukste budget kerstcadeautjes 


de-leukste-kerstdaootjes tassen

Als je maar een kleine portemonnee hebt kan het best een uitdaging zijn om voor weinig geld toch leuke kerstcadeautjes te vinden. Toch kun je, met een beetje vindingrijkheid en creativiteit vaak echt wel iets leuks vinden waar je niet meteen de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Heb je nog een beetje inspiratie nodig of weet je werkelijk niet waar je het zoeken moet? Lees dan hieronder verder.

Kleine tas, groot plezier

Een stijlvolle tas voor een klein prijsje is best lastig te vinden. Daarom zijn de Charm tassen extra leuk om cadeau te doen tijdens de kerst. Want niet alleen zien ze er elegant en, zoals de naam ook al aangeeft, heel charmant uit, ze zijn ook nog eens lekker voordelig. Je kunt bovendien ook nog kiezen uit diverse mooie, maar neutrale kleuren, waarmee je eigenlijk de plank nooit kunt misslaan. Een perfect presentje voor onder de kerstboom dus!

Iedereen wordt blij van warme voeten

Het klinkt misschien een beetje als een suf kerstcadeau, maar heel veel mensen zijn echt oprecht heel blij met een nieuw paar lekkere warme en vooral super zachte huissokken. Vooral in de winter is het heerlijk om een extra dik paar te dragen zodat je voeten heerlijk warm blijven ook al daalt de temperatuur buiten tot beneden het vriespunt. Na een lange dag ’s avonds op de bank kruipen onder een dekentje met die comfy warme sokken aan je voeten, daar wordt iedereen toch blij van. En het voordeel is dat je voor heel weinig geld al zulke fijne dikke sokken op de kop kunt tikken. Kies je dan ook nog voor een paar met een kek printje dan heb je echt een heel leuk kerstcadeautje gescoord.

Hip en happy met een heuptasje

Dat een kerstcadeautje helemaal niet zo groot hoeft te zijn wordt eigenlijk al bewezen door het feit dat de cadeautjes eigenlijk in een sok boven de open haard gestopt dienen te worden. En dan kun je nog zo’n grote schoenmaat hebben, in een sok past niet zo ontzettend veel. Een voorbeeld van zo’n leuk en voordelig klein cadeautje is een heuptasje. De heuptas, ook wel fannypack genoemd, heeft een paar jaar geleden een flinke comeback gemaakt en is daarom het perfecte cadeautje als je iets ‘hips’ wilt geven. Voordeel van zo’n klein tasje is dat het bijbehorende prijskaartje ook best meevalt.

Op naar een nieuw jaar

De meeste mensen kunnen niet wachten tot dit gekke jaar 2020 eindelijk voorbij is. Dan is een nieuwe jaarkalender een uiterst geschikt kerstcadeautje. Niet alleen is het een perfect cadeau voor een klein budget, maar je hebt ze ook nog eens in ontzettend veel verschillende soorten. Er valt altijd wel een kalender te vinden die perfect past bij diegene waarvoor jij een kerstcadeautje moet kopen. Denk aan een kattenkalender voor de kattenliefhebber, een kunstkalender voor de kunstfanaat of een kalender met mooie vrouwen voor de mannen. Van Jip en Janneke tot Peter’s Zeurkalender. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een kalender van gemaakt.

Vorige Kort lontje? Dit helpt tegen stress
Volgende Zo vier je kerst tijdens een lockdown