Over Ampco Flashlight Sales


Ampco Flashlight Sales staat bekend als een prominente leverancier en installateur van professionele audio-, licht-, rigging- en videoapparatuur in Nederland. Het bedrijf richt zich op een breed scala aan klanten, waaronder theaters, concertzalen, evenementenlocaties en de broadcast industrie.

Productaanbod en merken

Het assortiment omvat een uitgebreide selectie van topmerken in de industrie. Voor audioapparatuur biedt Ampco Flashlight Sales bijvoorbeeld producten van ETC, Allen & Heath en d&b audiotechniek. Op het gebied van verlichting werken ze met gerenommeerde merken zoals MA Lighting en Vari-Lite.

Licht & Geluid

Ampco Flashlight Sales maakt een duidelijk onderscheid tussen licht- en geluidsoplossingen. Lichtapparatuur omvat alles van moving heads tot complete lichttafels, terwijl geluidsapparatuur varieert van microfoons tot uitgebreide geluidssystemen voor evenementen van elke omvang. Beide segmenten vereisen specifieke expertise voor installatie en onderhoud, iets waar Ampco Flashlight Sales in uitblinkt.

Diensten

Naast de verkoop van apparatuur, biedt het bedrijf ook diensten zoals ontwerp, installatie en technische ondersteuning. Hun experts werken nauw samen met klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de specifieke eisen van een project.

Trainingen en evenementen

Ampco Flashlight Sales investeert in kennisdeling door het organiseren van trainingen en workshops. Deze zijn gericht op professionals in de industrie die hun vaardigheden willen aanscherpen en op de hoogte willen blijven van de laatste technologische ontwikkelingen.

Dit artikel biedt een algemene blik op Ampco Flashlight Sales, gericht op informeren zonder een verkoopperspectief. Voor meer gedetailleerde informatie over hun producten, diensten en aankomende evenementen, bezoek hun officiële website.

Vorige Duurzaam Tuinieren
Volgende Marlene van mArt!